Super leuk snackdoosje Zoo - aap

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ24887/b

SKIP*HOP apen (15)

Perfect voor hongerige schatjes, dit Zoo snackdoosje van SkipHop is perfect voor jouw kleuter. Dankzij het handvat en de flexibele flapjes past het mooi in de kleinste handjes en blijft alles erin zitten - zelf als het omvalt.

Ideaal doosje om mee te nemen op stap, in de auto of naar school. Maar ook thuis komt het vast en zeker van pas. Dat wordt smullen!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252551

Een leuk snackdoosje op maat van kleine handjes... dat is de Zoo snack cup van SKIP*HOP!

Het flip-top deksel houdt de snacks lekker vers en de flexibele flapjes zorgen ervoor dat kleine stukjes niet kunnen vallen, zelfs als het deksel open is. Het handvat heeft een antislip grip en een gaatje waarmee je de snackdoos aan de verzorgingstas of kinderwagen kan hangen. Lekker handig, kleurrijk en mooi. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende dieren zoals deze gekke aap, maar ook een mooie vlinder, eenhoorn of vrolijke bij ...

Inhoud: 222 ml.
Leeftijd: vanaf 12 maanden.
Materiaal: kunststof, BPA-, PVC- & ftalaatvrij

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP apen
Inspiratie en stories