Super leuke magneetspeldoos - Kleuterschool

Staat: Nieuw product

Haba

HAB622

Hoe ziet een doordeweekse dag in de kleuterklas eruit? Laat je kleuter het allemaal herbeleven met deze compacte en handige magneetspeeldoos met maarliefst 77 magneetjes.

Ideaal voor onderweg: de magnetische plaatjes zijn veilig opgeborgen in de kartonnen doos met handvat.

 

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305076

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Magneetspeeldoos Kleuterschool van Haba, leuk voor thuis en onderweg! De binnenkant van het deksel is een bedrukte metalen folie. De kinderen kunnen zowel direct op dit schuine vlak als op de achtergrondbeelden puzzelen. In de doos zitten talrijke magnetische plaatjes, om leuke activiteiten in de kleuterschool weer te geven. In de zandbak spelen, van de glijbaan glijden, of toch liever met de step rijden?

1 doos, 4 achtergrondbeelden, 4 gestanste kaarten met 77 magnetische plaatjes.

Leeftijd: vanaf 3 jaar - let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Afmetingen: 18 x 23 x 4,8 cm
Materiaal: magneetfolie, aluminium en karton.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Ann O.
  •  de 11/11/2020
Mooi
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!