Super schattige middelgrote reiswieg

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO010

Kleine, schattige reiswieg met leuke details om de kindjes van de familie Mirabelle in te leggen en mee te nemen als je even naar buiten gaat. De wieg heeft een dekentje en kussentje en is een ideaal geschenk voor kleine kinderen om mee te spelen en weg te dromen.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710558

CollectieLa Famille Mirabelle
TypePoppenaccessoires

In het midden van een open veld, in de schaduw van de grote eik, zie je hen gezellig samen zitten: een schattige, lieve familie van muizen en konijnen... dit is la famille Mirabelle.

En jij kan ze overal mee naartoe nemen in deze middelgrote draagmand van Moulin Roty in diep oker met 2 handvaten, fleurige binnenkant, gespikkeld kussentje en een jersey dekentje. Dit prachtig Moulin Roty reiswiegje met heel mooi beddengoed is geschikt voor poppen tot ongeveer 26 cm en is ook verkrijgbaar in een formaatje groter.

Super om te geven en te krijgen!

Oplet: foto is niet bindend, product kan lichtjes afwijken (print van stof aan binnenkant wiegje kan gelijkaardig zijn, maar niet exact hetzelfde).

Afmetingen: ongeveer 27 x 16 cm

Materiaal: 100% polyester

Wasadvies: mag gewassen worden op 30°C

Moulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.290.330.13
  • Door Nicole K.
  •  de 23/11/2020
De reiswieg kwam vrij verkreukt toe en ziet er nog steeds niet al te aantrekkelijk uit. De pop kan er met moeite in.
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 23/11/2020

Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt me te horen dat deze niet aan uw verwachtingen voldoet. Aarzel niet ons klantenservice te contacteren voor een retourlabel aan te vragen. Met vriendelijke groeten, Vanessa

  • Door Barbara R.
  •  de 03/03/2020
Voldoet niet
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.