Super Stoere Drinkfles - 400 ml - Underwater Pirates

Staat: Nieuw product

SIGG

SG040

Met zijn rood, blauwe kleuren en stoere piratenprint is deze SIGG drinkenbus zeker al een hit bij jouw stoere kleintjes.

Neem er dan nog eens bij dat deze drinkfles gemaakt is uit duurzame materialen, tegen een stootje kan en een handige anti-lek dop heeft dan hoeven we niets meer te zeggen zeker. Veroveren die handel!

20,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6586247

Korting- 40 %
Vouchereco

SIGG maakt de leukste lekvrije drinkflessen - zoals dit stoer exemplaar met Underwater Pirates-print. De duurzame aluminium drinkfles kan tegen een stootje en lekt niet dankzij de handige anti-lek dop. Het aluminium maakt deze drinkenbus lekker licht zodat je ze overal mee naartoe kan nemen, of het nu naar school, de turnles of het park is. Het gerecycleerd materiaal is niet alleen milieuvriendelijk maar ook voedselveilig en vrij van schadelijke materialen zoals BPA. De lak aan de binnenzijde is uiterst bestendig, hygiënisch en neutraal van smaak.

Je kan de SIGG drinkenbus helemaal uit elkaar halen, zo kan je ze makkelijk schoonmaken.

Inhoud: 400 ml

Materiaal: aluminium en BPA-vrije kunststof

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.113
  • Door Kevin A.
  •  de 01/02/2023
Heel goed!
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.