Super toffe Kullerbü speelbaan - Politie-achtervolging

Staat: Nieuw product

Haba

HAB256

Haba Kullerbü (48)

Geniet van een spannende politie-achtervolging op deze Kullerbü-racebaan zonder einde. De 'gevaarlijke' knikker Rudi Rover ontsnapt uit de gevangenis maar wordt gelukkig oneindig veel keer weer geklist door de snelle politiewagen met vliegwielmotor. Speelplezier verzekerd!

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303739

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Alarm in het politiebureau van Kullerbü! Rudi Rover is uit de gevangenis ontsnapt en gaat lelijk te keer. Gelukkig zit de politie hem meteen op de hielen en dankzij haar snelle politiewagen met vliegwielmotor kan ze hem al snel escorteren naar waar hij thuishoort.

Inhoud set: 1 decor 'Stad bij nacht', 1 politiewagen, 1 knikker Rudi Rover, 2 universele steile hellingen, 2 rechte baanstukken, 2 zuilen, 6 verbindingsstukken, 1 decorklem.
Materiaal: kunststof, berkenmultiplex en beukenhout.
Leeftijd: voor snelheidsduivels en toekomstige agenten vanaf 2 jaar

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.470.330.131.5
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories