Superheld masker

Gouden superhero mask voor kleine stoere superhelden

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA791

Mini cadeautjes, maxi pret! (667)

Klaar voor een gemaskerd verkleedfeestje, thuis of tijdens carnaval? Misschien ook wel leuk voor je volgende Halloween feestje.

Dit nauw aansluitend gouden superheldenmasker heeft een comfortabele fit dankzij het zachte en tegelijk schitterende materiaal en de elastiek aan de achterkant.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106051

PersonageSuperheld
TypeMaskers
KleurGoud

Gouden superhero masker van Souza for Kids met zorg gemaakt en makkelijk zelf op te zetten door je kleine superheld. Leuke finishing touch voor je superheldencape.

Materiaal: 100% polyester

Afmetingen verpakking: 16 x 21 x 1 cm

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
116210.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories