Superleuk stickerboek - Het Buitengewone Beesten stickerboek

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM016

In dit kriebelig stickerboek ontdek je beestjes die grommen, sluipen, kruipen en brullen, ontwerp je je eigen bever dam, plak je mieren op de tong van een gordeldier  en nog veel meer… Plak en speel mee met het Buitengewone Beesten Stickerboek en de meer dan 500 (!) herbruikbare stickers.

Naast de bijzondere en buitengewone feitjes – die ook de populaire boeken kenmerken – staan er allerlei opdrachten en spelletjes in.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047709954

Leeftijdvanaf 2,5 jaar
AuteurYuval Zommer
IllustratorYuval Zommer
GenreInvulboeken
ThemaDieren

De vrolijke beestjesboeken van Yuval Zommer, Het Bijzondere Beestjes Boek en Het Buitengewone Beesten Boek, waren een instant hit. Nu kan ieder nieuwsgierig kind zelf aan de slag met de fantastische stickerboeken die naar aanleiding van deze bestsellers zijn gemaakt. Prachtig geïllustreerd en vol leuke weetjes, opdrachten en spelletjes met als kers op de taart maar liefst 500 herbruikbare stickers. Vast een groot succes, ook bij jouw kroost!

Auteur en illustrator: Yuval Zommer
Uitgeverij: Lemniscaat
Afmetingen: 30,4 x 20,7 x 0,9 cm
Verschijningsdatum: januari 2018

Dit stickerboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.210.310.4
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.