superleuke 2 in 1 domino Nicolas in het bos

superleuke 2 in 1 domino Nicolas in het bos

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30411

Lilliputiens: Nicolas de wolf (12)

Nicolas de wolf geeft je twee spelletjes in één. Aan de ene kant vraagt hij je om mee domino te spelen. Vind jij de eikels, paddenstoelen en...

9,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86470

Leeftijdvanaf 2 jaar
Nicolas de wolf geeft je twee spelletjes in één. Aan de ene kant vraagt hij je om mee domino te spelen. Vind jij de eikels, paddenstoelen en varkentjes die hij heeft opgegeten? Aan de andere kant van de kaartjes kun je met Nicolas mee gaan wandelen in het bos. Leg dezelfde letters naast elkaar of stel de bomen uit het bos opnieuw samen. Je kind leert niet enkel kaartjes samenplaatsen, maar oefent ook het alfabet! Voor kinderen van 2 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1010100.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Nicolas de wolf
Inspiratie en stories