tente de jeu Tipi

Superleuke speeltent tipi*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15124

Deze tipi is de mooiste schuilplek van het hele indianendorp! Hij isperfect voor alle dappere indianenen die graag spannende avonturen beleven en...

84,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8061

Deze tipi is de mooiste schuilplek van het hele indianendorp! Hij isperfect voor alle dappere indianenen die graag spannende avonturen beleven en af en toe ook even moeten uitrusten Materiaal: 100% polyester, stokken van kunststof. Afmetingen: Ø 110 cm, hoogte 155 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11015500.35
  • Door Catherine D.
  •  de 06/08/2019
Heel leuk tentje
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.