Supersnelle knikkerbaan basisdoos - Funnel Jungle

Staat: Nieuw product

Haba

HAB097

HABA knikkerbaan (15)

Bouw de snelste knikkerbaan ter wereld! Perfectioneer zelf je bouwkunsten en haal de maximale snelheid uit je baan: alle snelheidsbuizen en trechterbochten zijn dankzij de buisklemmen in hoogte verstelbaar.
 

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302945

CollectieKlassieke knikkerbanen
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe van oorzaak en gevolg alsook de beleving van statische wetten.

Deze Funnel Jungle set heeft 42 onderdelen met oa een powerpulserbaan, voor spannende natuurkundige experimenten met snelheid en kracht. De aanstormende knikkers geven de impuls door aan de liggende knikkers. Ook heb je de gele trechter, een grote snelheidscirkel waarin de knikkers in het rond racen: eerst langzaam, dan steeds sneller.


Leeftijd: 4 - 10 jaar. Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Materiaal: beukenhout uit inheemse bossen, kunststof en silicone

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
403337.55
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories