Symbolen- en cijferset voor Little Lovely lightbox

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ25730

Lightboxen & accessoires (20)

De special edition symbolen- en cijferset is een super leuke aanvulling voor de A5/A4 lichtbak van a Little Lovely Company, ook opgenomen in ons...

1,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTLE004

TypeLightbox
KleurZwart
Type verlichtinglightbox
De special edition symbolen- en cijferset is een super leuke aanvulling voor de A5/A4 lichtbak van a Little Lovely Company, ook opgenomen in ons assortiment. Geef je quotes in de lichtbak een extra touch met een mooie veer, lief pandahoofdje, kleine tipi, stoere batman, lekker ijsje of een bliksem. Naast de symbolen komen de cijfers van pas bij de aankondiging van een speciale datum of geluksgetal. De set bevat 85 symbolen en cijfers- om de inhoud van je lichtbak nog beter te maken!

Let op! Niet compatibel met de A3 lichtbak van a Little Lovely Company.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Angélique H.
  •  de 10/07/2020
mooi maar iets minder groot gedrukt dan ik verwacht had (de bedrukking, niet het formaat)
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Lightboxen & accessoires
Inspiratie en stories