Takel - Terra Kids

Takelset met touw, katrol, schakels en een handleiding

Staat: Nieuw product

Haba

HAB230

Terra Kids collectie by Haba (51)

Vanonderen!! Een must voor alle boomhutbewoners: met de Terra Kids takel trek je alles wat je boven nodig hebt naar omhoog. Hierdoor hoef je niet steeds naar boven en beneden te klauteren. Daarnaast is het gebruik van de takel voor kleine avonturiers natuurlijk erg leuk en spannend.

Wie wil, kan de takel ook demonteren en het zeil ergens anders voor gebruiken. Je kunt hem daarna weer eenvoudig in elkaar zetten.

29,99 €

23,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303623

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar

Spelenderwijs beleven, begrijpen en experimenteren met de enige echte Terra Kids takelset van Haba. Perfect speelgoed voor handige kleine avonturiers!

Inhoud: 1 touw, 1 katrol met omkeeroog, 1 katrol, 2 snelschakels, 1 handleiding.
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Materiaal: nylon en metaal

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken. Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.45.830.10.547
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories