Tattoo kasteel

Magische plaktatoeages voor kinderen in prinsessen thema

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA776

Alles voor een prinsessen feestje (32)

Een prinsessenkasteel, accessoires, een paardje of boeket blaoemen... welke plaktattoos zou jij als eerste op je arm willen?

Deze kindertattoos zijn vast een schot in de roos bij je kleine sprookjesfan.

6,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106031

Tattoo kasteel van Souza for kids zijn kindertatoegaes om uit te delen op je feestje of te gebruiken om je magische verkleedoutfit af te maken. Deze plaktattoos zijn ook verkrijgbaar in andere thema's.

Afmetingen: 19 x 7 cm

Materiaal: acrylic sticker

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.21970.007
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Alles voor een prinsessen feestje
Inspiratie en stories