Te gek doeboek - Het bucketlist boek voor ouders

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ32063

In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je kind gedaan moet hebben. Of jij nu...

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je kind gedaan moet hebben. Of jij nu mama of papa bent van een zoon of dochter, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar!

Dankzij dit boek zullen jullie samen leuke momenten beleven die zowel jij als je kinderen een heel leven lang zullen herinneren. Want qualitytime is het mooiste cadeau dat je hem/haar en jezelf kan geven. Verzin samen een nieuwe feestdag, spring hand in hand over de golven, voorspel elkaars toekomst en ga samen in de draaimolen op de kermis. Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 250 ideeën die jullie leven zal verrijken en jullie band nog sterker zal maken.

Er is ruimte voorzien om jullie mooiste en grappigste foto's op te kleven en er zijn extra pagina's voor jullie eigen bucketlist. Een bewaarboek dat jullie heel jullie leven zullen koesteren.Gaan jullie de uitdaging aan?

Auteur: Elise De Rijck
Pagina's: 128
ISBN: 9789401441445

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172100.35
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.