te gek magneetspel 'aankleedpop Lilli'

Te gek magneetspel aankleedpop Lilli

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20337

In het fantastisch magneetspel zit maximaal puzzelplezier voor alle fans van Lilli! Met de verschillende achtergronden en de talloze...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7392

# Puzzelstukken41-100 stukken
In het fantastisch magneetspel zit maximaal puzzelplezier voor alle fans van Lilli! Met de verschillende achtergronden en de talloze kledingstukken, kapsels en accessoires kan Lilli telkens opnieuw het toneel op! Een afwisselende magneetpuzzel die de creativiteit van jouw kleine uk stimuleert en waarbij Lilli centraal staat.

Inhoud: 1 box, 4 achtergronden en 54 magnetische puzzelstukken. Materiaal: metaal, magneetfolie. Afmetingen box: 20.5 x 20.5 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
223.821.50.762
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.