set de déguisement avec cadre pour photo \'Pink N Mix\'

te gekke verkleedset 'pink & mix'

Staat: Nieuw product

Talking Tables

KZ15112

Of je nu een logeerpartijtje, babyfeestje of verjaardagspartijtje organiseert, nodig de 'girls' uit en party in pink!Vergeet geen fluffy...

10,95 €

7,12 €

Add to my wishlist

Of je nu een logeerpartijtje, babyfeestje of verjaardagspartijtje organiseert, nodig de 'girls' uit en party in pink!Vergeet geen fluffy marshmallows, leuke cupcakes en roze limonade voor een perfecte roze party!

Heerlijk verkleden en dan poseren achter de kader! Dit is een superleuk spelletje om te spelen op logeerpartijen en girly verjaardagsfeestjes. Met13 funky, kartonnen vermommingen en 1 fotokader.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
403000.35
Talking Tables werd opgericht door Clare Harris in 1999, net op tijd voor de Millennium viering. Een jaar later kwam Mark McCormack bij het bedrijf. Talking Tables begon met slechts 8 producten, vandaag zijn dat er meer dan 350. Talking Tables ontwerpt al haar producten helemaal zelf, met een vleugje stijl en humor vieren ze het leven. De bedrijfsnaam verwijst naar de producten die je tafel laten praten, zo kan iedere gast, van oma tot een oude vriend, zich ontspannen en welkom voelen aan jouw tafel!