Terra Kids boomerang

Origineel buitenspeelgoed dat nooit gaat vervelen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14029

Terra Kids collectie by Haba (50)

Veel speelplezier verzekerd met deze geweldige flexibele boomerang. De 3-vleugelige boomerang is gemaakt van hard schuim zodat er veilig mee...

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1920

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar
Veel speelplezier verzekerd met deze geweldige flexibele boomerang. De 3-vleugelige boomerang is gemaakt van hard schuim zodat er veilig mee gegooid kan worden zonder dingen te breken.
Afmetingen: Ø 26 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
35.21.728.60.045
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2021
Prima
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories