bavoir bandana 'mauve' en tétra

Tetra bandana slab - Mauve

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ28483

Fabelab's Wanderlust collectie (25)

Speciaal voor de allerkleinsten (die tandjes krijgen) ontwikkelde FABELAB de tetra bandana slab. De slab beschermt niet alleen de kledij van je...

10,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2804100003

Speciaal voor de allerkleinsten (die tandjes krijgen) ontwikkelde FABELAB de tetra bandana slab. De slab beschermt niet alleen de kledij van je kleine dreumes, maar ziet er ook nog eens mooi uit! Gemaakt uit zacht organisch katoen (GOTS-gecertificeerd) met een waterafstotende coating aan de binnenzijde. Wassen op 40°C. Formaat: 21x28 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212800.35
  • Door N G.
  •  de 05/07/2019
Niet ontvangen :(
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Wanderlust collectie
Inspiratie en stories