Thermische bewaardoos - Giraf

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ40901

SKIP*HOP giraffen (9)

Houdt jouw kleintje net zoals Jules de giraf ook van een frisse lunch? Of net van warm? Deze handige thermo pot kan het allemaal aan! Smullen maar!

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252380

CollectieZoo collection
TypeBewaardozen
DiertjesGiraf

De vrolijke 'Zoo' food jar is een thermische bewaardoos voor warme of koude kinderporties. De bewaardoos houdt voedsel 7 uur warm of 5 uur koud en heeft een inhoud van 325 ml. Komt met een 'spork': spoon & fork in één. Het 2-in-1 vork en lepeltje bevestig je makkelijk aan de stevige houder.

BPA-, PVC- & Ftalaat-vrij.
Afmetingen: 9.4 x 8.75 x 12 cm.
Vanaf 12 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.180.1150.26
  • Door Ellen S.
  •  de 01/04/2019
Heel handig. De kinderen nemen ‘m mee naar school en hun fruit blijft inderdaad goed gekoeld. Ook de spork vinden ze erg handig.
  • Door Gretha E.
  •  de 18/12/2018
Het werkt echt.
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP giraffen
Inspiratie en stories