Thermosfles - Tractor Red / Green

Staat: Nieuw product

Blafre

MCH118

Blafre lunchtijd ! (54)

Drink je warme chocomelk in het park tijdens een koude dag of je frisse limonade op het strand tijdens een hete zomerdag. Met deze duurzame thermos van het Scandinavische merk Blafre uit voedselveilig roetsvrij staal zit je helemaal goed!

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BL1849

Formaten350 ml
TypeThermosflessen
KleurMeerkleurig

Deze stoere thermosfles Tractor Red Green van BLAFRE is voorzien van een handige afsluitdop en beker. Erg handig om lekker te drinken onderweg. De fles houdt je drinken zes uur lang warm of koud. Deze herbruikbare thermosfles is ook erg goed voor het milieu.

Inhoud: 350 ml
Afmetingen: 21 x 9 x 8 cm
Materiaal: gemaakt uit BPA- en roestvrij metaal, beker uit kunststof
Wasadvies: enkel handwas , niet geschikt voor de microgolfoven

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora. Duurzame & retro geïnspireerde kinderproducten De collecties van Blafre variëren van unieke opbergblikken , RVS drinkflessen en thermoskannen tot beddengoed , slabbetjes , papierwaren en kamer decoratie . Stuk voor stuk uniek in z’n design en gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en de meest duurzame materialen.
Collectie Blafre lunchtijd !
Inspiratie en stories