Tof lang pennenzakje - Mr. Fox

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX086

Deze beestige oranje pennenzak met vossenoortjes is zeker en vast de coolste pennenzak van de hele klas!

Super ruim dus perfect voor al hun schoolspulletjes.

 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 77-210

TypePennenzakken
KleurOranje
DiertjesVos

Langwerpig etuitje Mr. Fox uit de beestige reeks pencil cases van Trixie. Deze lange pennenzak uit katoen heeft binnenin één ruim compartiment voor potloden, pennen en andere schoolaccessoires. Naast deze Mr. Fox zijn er nog 7 andere knotsgekke dierenfiguurtjes verkrijgbaar die leren heel wat leuker zullen maken.

Wasadvies: wassen op 30°C

Materiaal: buitenkant van 100% katoen met een 95% polyester - 5% katoen voering

Afmetingen: 23 cm x 6,5 cm x 4,5 cm

_

De collecties van Trixie slagen er telkens weer in de fantasie van kinderen te prikkelen. Dit speelse Belgische merk houdt van kleur en hun producten zijn altijd groen en duurzaam. Ze kiezen voor hoogkwalitatieve everyday essentials in frisse prints. Spulletjes die lang meegaan, de tough love van de allerkleinsten overleven én goed zijn voor onze planeet. Alledaagse rituelen worden met Trixie meteen een stuk vrolijker.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht bio-katoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!