Opberger met dubbele compartiment - Selmas leaves

Tof tasje met dubbel compartiment - Selmas leaves

Staat: Nieuw product

Rice

RI073

Wie zei er ooit dat praktisch saai moet zijn?

Rice doet het anders! Hun producten zijn reuze functioneel - zo ook dit leuk tasje met 2 vakken, rits en handvat - maar zien er ook stuk voor stuk leuk en kleurrijk uit.

9,90 €

5,94 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TRAVL-CUBSEL

SamenstellingenPolyester
TypeTassen
KleurBlauwgroen
Korting- 40 %

Functionele tas met dubbel compartiment en Selma Leaves print. Praktisch en erg handig als je onderweg bent. Sluit makkelijk met de rits en voorzien van een handvat.

Afmetingen: 31 x 29 x 2 cm

Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten ! Bij Rice uit Denemarken draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. Hun design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
312280.09
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.