Toffe drinkfles - 400 ml - Farmini

Staat: Nieuw product

SIGG

SG085

Tractors rondrijden, varkens voeren of schapen en geiten hoeden. Het leven op de boerderij is best spannend! 

Deze drinkfles komt in een compact formaat. Ideaal dus om mee te nemen naar school of op uitstap.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6587306

CollectieTafel & keuken
TypeDrinkflessen
KleurGroen

Farmini drinkfles van SIGG is een lichtgewicht fles die je gemakkelijk kan meenemen in je tas voor school en vrijetijdsactiviteiten. De polyester binnenvoering is bestand tegen stoten en garandeert veilig drinkplezier. De morsbestendige kinderdop zorgt ook voor gemakkelijk transport, zelfs als het te wild wordt!

Inhoud: 400 ml
Gewicht: 112 gram
Afmetingen: 6,6 x 19,7 cm
Materiaal: recycleerbaar aluminium & polyester binnencoating - vrij van BPA, ftalaten en PVC
Wasadvies: wassen met de hand

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.