Toffe koffer - Glitter paard

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC148

Sleepover essentials - A Little Lovely Company (16)

Dit koffertje is gemaakt voor leuke uitjes: alles voor je logeerpartij'tje past er perfect in. Het prachtige paard vol bloemen steelt de show en de glitters in de koffer bewegen speels heen en weer. 

Het kinderkoffertje draag je makkelijk aan de hand en gaat open en dicht met de handige dubbele rits met regenboogjes, waardoor jouw spulletjes veilig worden opgeborgen en je er toch snel aan kan.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SCHOGL12

CollectieSleepover Essentials
TypeKoffers
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurPaarden
DiertjesPaard

Logeren wordt nog leuker wanneer je al je spulletjes mee kan nemen in dit Glitter Paard logeerkoffer van het Nederlandse A Little Lovely Company. De koffer biedt voldoende ruimte voor alle kleding, toiletspulletjes en natuurlijk je lievelingsknuffel. Er is ook een extra opbergnetje voor kleine spullen. Gebruik je het stoffen koffertje even niet dan kan je het makkelijk plat opbergen. Erg leuk en praktisch verjaardagsgeschenk!

Is het eerstvolgende logeerpartijtje al gepland? Je bent er helemaal klaar voor in combinatie met het toilettasje paard.

Afmetingen: 42 x 31 x 15 cm (19,5 liter)

Materiaal: transparant PVC, polyester en schuim

Wasadvies: proper maken met een vochtige doek, niet wassen, niet chemisch reinigen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Lilian L.
  •  de 06/05/2020
best
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Sleepover essentials - A Little Lovely Company
Inspiratie en stories