Toffe Kullerbü themaset - Car wash *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB237

Haba Kullerbü (48)

Elke auto moet af en toe langs de car-wash passeren, zo ook de Kullerbü wagens van Haba. Deze leuke set past op alles Kullerbü knikkerbanen maar je kan er ook perfect los mee spelen.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303829

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar
Als de Kullerbü-voertuigen dwars door het terrein suizen, worden ze natuurlijk vuil ... Dan is er maar één oplossing: naar de wasstraat! Deze speelset past bij alle Kullerbü-banen maar kan je ook gewoon gebruiken om vrij mee te spelen.

 

Inhoud set: 1 poort wasstraat, 1 rode knikkercabrio, 1 knikker Rappe Hanni.
Afmetingen: 0,6 x 16,8 cm
Materiaal: hout, kunststof
Leeftijd: van 2 jaar tot ongeveer 8 jaar

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.210.090.56
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories