Toffe set met 6 tubes vingerverf - Sweet

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ349

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (28)

Wie kan er toveren met kleur? Iedereen die deze geweldige set magische viltstiften van Djeco op zak heeft !

Kleur eerst je tekening met de gekleurde viltstiften en ga daarna met je witte stift over de kleuren. Op magische wijze veranderen de kleuren.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09000

CollectieThe colors
TypeVerfsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Set met 6 tubes vingerverf in zachte snoepkleurtjes. De DJECO verf is gemakkelijk met de vingers uit te smeren en heeft een aangename textuur. Na het schilderen is de verf is met een beetje water en een spons zo afgewassen.

Afmetingen doos: 13 x 20 x 7,5 cm.
Inhoud: 6 tubes verf in donkerblauw, lichtblauw, paars, roze, perzik en oranje.
Leeftijd: vanaf 18 maanden

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.49.82.30.073
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories