Toffe softdarts - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB456

Terra Kids collectie by Haba (47)

Speel vogelenpik als een echte professional!

Met dit hoogwaardige dartsbord in originele grootte kunnen jonge dartsfans alleen spelen of een spannend toernooi organiseren met mama of papa. Makkelijk op te hangen, om binnen én buiten te spelen en voorzien van 6 pijltjes met veiligheidspunt.

28,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304425

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
LeeftijdVanaf 14 jaar

Dit Terra Kids dartsbord voor kinderen bevat alles om meteen te beginnen spelen: een dartsbord, darts en een scoreblok
De pijltjes blijven veilig op het bord zitten en kunnen gemakkelijk worden losgetrokken
Ze zijn ook allemaal voorzien van een veiligheidspunt uit kunststof en zijn makkelijk in elkaar te steken. Geschikt voor op de tafel of aan de muur te spelen, zowel binnen als buiten.

Inhoud: 1 dartsbord, 6 darts, 1 scoreblok.
Leeftijd vanaf: 6 jaar
Afmetingen: 41,3 cm diameter

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.38
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories