Stationery set jungle tijger

Toffe stationery set - Jungle tijger

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC133

Welcome to my jungle (230)

Als geboren avonturier beleef je vast grootse avonturen, als je deze wil opschrijven is er geen betere manier dan deze Jungle stationery set van A Little Lovely Company. Bovendien past hij perfect bij de rest van de back to school-collectie van dit hippe, Nederlandse merkje.

5,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STSEJT12

KleurGroen
CollectieBack to school
TypePapierwaren
A Little Lovely Company figuurJungle Tijger

In de A Little Lovely Company stationery set Jungle Tiger set zit een notitieboekje met harde kaft voor mooie verhalen, een handig schrijfblokje voor aantekeningen en een stoere pen. Verzamel ook de tijger jungle etui, rugzak en drinkfles zodat je optimaal voorbereid bent op ieder avontuur.

Afmetingen: 13 x 17,8 x 2,1 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories