Toffe stationery set - Jungle tijger

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC133

Welcome to my jungle (226)

Als geboren avonturier beleef je vast grootse avonturen, als je deze wil opschrijven is er geen betere manier dan deze Jungle stationery set van A Little Lovely Company. Bovendien past hij perfect bij de rest van de back to school-collectie van dit hippe, Nederlandse merkje.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STSEJT12

CollectieBack to school
TypePapierwaren
KleurGroen
A Little Lovely Company figuurJungle Tijger

In de A Little Lovely Company stationery set Jungle Tiger set zit een notitieboekje met harde kaft voor mooie verhalen, een handig schrijfblokje voor aantekeningen en een stoere pen. Verzamel ook de tijger jungle etui, rugzak en drinkfles zodat je optimaal voorbereid bent op ieder avontuur.

Afmetingen: 13 x 17,8 x 2,1 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories