Toffe thermische bewaardoos Zoo - lieveheersbeestje

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ22576/c

SKIP*HOP lieveheersbeestje (7)

Maak je de lekkerste groentenpapjes of overheerlijke slaatjes? Dan kan je ze voortaan ook gewoon meenemen/geven in deze leuke thermische lunchbox van SkipHop.

Het vrolijke lieveheersbeestje Livie past trouw op jouw eten zodat je er lekker kan van smullen wanneer het etenstijd is.

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252377

Eet smakelijk uit deze schattige thermische Zoo thermosbeker met Ladybug Livie van Skip*Hop. Lekker makkelijk om eten warm of koud te houden en overal mee naartoe te nemen. Bij deze lichtgewicht bewaardoos zit een bijpassende 'spork' dit is een lepel en vork in 1, lekker makkelijk om op verplaatsing te smullen. De roestvrije stalen behuizing houdt je maaltijd maximum 5 uur fris en 7 uur warm.

Afmetingen: 9 x 9 x 12 cm

Inhoud: 325 ml

Materiaal: roestvrij staal, BPA-, PVC- & ftalaat-vrije kunststof

Leeftijd: voor kleine lekkerbekken vanaf 12 maand

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Ellen S.
  •  de 01/04/2019
Heel handig. De kinderen nemen ‘m mee naar school en hun fruit blijft inderdaad goed gekoeld. Ook de spork vinden ze erg handig.
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP lieveheersbeestje
Inspiratie en stories