Toilettas groot - Deer amber brown

Ruim etui met hertjes print, gemaakt uit duurzame materialen

Staat: Nieuw product

Fresk

KUK887

Op stap met je mini en FRESK! (94)

Weekendje weg, een logeerpartij of dagje weg? Neem alle verzorgingsproducten mee in deze duurzame toiletzak met schattige print van hertjes.

Er is een extra vakje binnenin met rits en eentje aan de buitenkant met magnetische sluiting. Verkrijgbaar in een hele reeks signature prints en kijk zeker ook naar de matching weekendtassen.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FB500-34

SamenstellingenrPET
TypeToilettassen
PrintsDeer amber brown
KleurRoze

Toilettas groot Deer Amber Gold van Fresk is een duurzame keuze met dubbel vak, rits en handige lus om hem mee te dragen. Leuk voor je baby's spulletjes of je eigen make-up, tandenborstel, ... Verkrijgbaar in een hele reeks signature prints en kijk zeker ook naar de matching weekendtassen.

Materiaal: gemaakt van gerecycleerde plastic flessen, rPet
Afmetingen: 24 x 17 x 7 cm

_

Het Nederlandse FRESK ontwerpt baby must-haves, duurzame tassen en mode accessoires voor mini's om het leven vrolijk en kleurrijk te maken. Hun frisse prints zijn iconisch en stijlvol. Fresk wil ook eerlijke producten maken daarom gebruiken ze 100% biologisch katoen en rPet.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Christiaan C.
  •  de 14/01/2023
Handig om mee te nemen . Goed formaat
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Op stap met je mini en FRESK!
Inspiratie en stories