Top Turnzak - Lucky Luck

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR363

Iedereen kijkt uit naar de turnles en eens te meer met deze multifunctionele, lichte gymtas van Jack Piers aan je zijde.

Zwemmen, turnen of gewoon een dagje op stap? Deze handige rugzak is jouw partner in crime!

17,90 €

10,74 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Gy020230

CollectieI've got your back collection
TypeTurn/zwemzakken
KleurBlauw
Type Jeune PremierAccessories
Tassen printsLucky Luck

Kei coole turnzak / zwemzak Lucky luck van Jack Piers, om mee naar school of je naschoolse activiteit te nemen. Deze multifunctionele touwtas draag je makkelijk op je rug en is perfect te matchen met de bijpassende grote of kleine rugzak, de schooltas en pennenzak in dezelfde print.

Afmetingen: 44 x 36 cm
Inhoud: 11 liter
Gewicht: 120 gram
Materiaal: waterafstotend en makkelijk proper te maken polyester

_

Hou je van strak maar praktisch design en knallende prints, dan is de tassencollectie I've got your back van Jack Piers een perfecte match. De ultieme combinatie tussen beauty & brains! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3644100.12
JACK PIERS  (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints .Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!