Toverstaf met ster - Annemila

Muntgroen toverstokje met zilveren ster en zwierige linten

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA666

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (122)

Laat je helemaal betoveren door deze supermooie toverstaf. De zilveren ster en kleurrijke linten van deze magische staf maken jouw verkleedoutfit helemaal af.

Een onmisbaar accessoire voor kids die rotsvast geloven in magie.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105849

TypeToverstafjes
KleurMuntgroen

Toverstaf met ster Annemila van Souza for Kids komt in een prachtige muntgroene kleur, heeft een zilveren ster en zwierige linten in verschillende kleuren. Een onmisbaar accessoire van Souza for Kids voor elke kleine fee of prinses.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories