Transparant reiszakje voor vloeistoffen

Staat: Nieuw product

Rice

Super handige transparante Rice reiszakjes voor vloeistoffen. Dankzij de funky accenten in pink en goud reis je veilig en in stijl en loop je zo door de luchthaven controle. Veilige reis!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PURMA-LIQXC

SamenstellingenKunststof
KleurTransparant

Super handige transparante Rice reiszakjes voor vloeistoffen. Herbruikbaar, sluit met rits en is verkrijgbaar in het goud en fel roze. Handig voor als je veel reist maar je kan het ook gewoon als make-uptasje voor onderweg gebruiken want het etui past makkelijk in je handtas.

Afmetingen: 21 x 2 x 17 cm

Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten ! Bij Rice uit Denemarken draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. Hun design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172210.13
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!