Transparant reiszakje voor vloeistoffen

Transparant reiszakje voor vloeistoffen

Staat: Nieuw product

Rice

Super handige transparante Rice reiszakjes voor vloeistoffen. Dankzij de funky accenten in pink en goud reis je veilig en in stijl en loop je zo door de luchthaven controle. Veilige reis!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PURMA-LIQXC

Super handige transparante Rice reiszakjes voor vloeistoffen. Herbruikbaar, sluit met rits en is verkrijgbaar in het goud en fel roze. Handig voor als je veel reist maar je kan het ook gewoon als make-uptasje voor onderweg gebruiken want het etui past makkelijk in je handtas.

Afmetingen: 21 x 2 x 17 cm

Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten ! Bij Rice uit Denemarken draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. Hun design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172210.13
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.