Transparant toilettasje - Glitter panda

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC153

Sleepover essentials - A Little Lovely Company (16)

Onmisbaar om al je toiletspulletjes een plaatsje te geven: deze handige transparante toilettas met panda en zilveren sterrenglitters.

Zo zit alles mooi bij elkaar en neem je het makkelijk mee naar ieder logeerpartijtje. Door de bewegende glitters is iedereen meteen fan van deze toilettas. Pak dus gauw je tandenborstel, haarborstel en shampoo: jij bent klaar om er op uit te gaan!

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STTBPA07

CollectieSleepover Essentials
TypeToilettassen
KleurZwart
A Little Lovely Company figuurPanda's
DiertjesPanda

Handige transparante toiletzak Glitter Panda van A Little Lovely Company uit Nederland. Deze kindertoiletzak gaat makkelijk open en toe met de zwarte rits en biedt voldoende ruimte voor al de spulletjes van je kind - thuis of onderweg - in op te bergen. In de bijpassende panda reiskoffer kan je ook al je andere logeerspulletjes kwijt.

Afmetingen: 19 x 15 x 5 cm

Materiaal: transparant PVC

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Ilse D.
  •  de 09/10/2019
Ziet er goed uit
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Sleepover essentials - A Little Lovely Company
Inspiratie en stories