Trendy etui in eco katoen - Geo

Staat: Nieuw product

Keepleaf

BU174

Mooi, hip en ruim! Dit etui kan je gebruiken als make-up tasje of pennenzak. Het heeft een perfect formaat om jouw spulletjes op orde en mooi samen te houden.

14,96 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MP-212

Het Geo Keepleaf tasje is een handig etui dat je gebruik zoals jij het wil. Het is gemaakt uit duurzame materialen, op een verantwoorde manier, sluit makkelijk met een stevige rits en is afgewerkt met contrasterende randen en een hippe, grafische print.

Afmetingen: 22,5 x 7,5 x 11,5 cm
Materiaal: 100% katoen - vanbinnen volledig gevoerd
Gebruiksadvies: het Keep Leaf zakje kan eenvoudig en praktisch gereinigd worden: afspoelen met de hand, in de wasmachine of zelfs afwasmachine.

Keapleaf is een mooi merkje, vanbinnen en vanbuiten. Ze maken prachtige items die goed van pas komen bij jonge ouders en kun kroost en nog ook mooi zijn voor de planeet want met deze producten worden wegwerkverpakkingen overbodig en alles is op een ethisch verantwoorde manier gemaakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.08
KeepLeaf is niet gewoon een tof merkje, het staat voor een hele levensstijl. Ze bieden kwalitatief design, ecologische duurzaamheid, ethische productie én zetten zich in voor goede doelen. Met elke aankoop, dragen KeepLeaf klanten zo actief bij aan positieve verandering. Het bedrijf ondersteunt goede doelen zoals bijvoorbeeld het bouwen van scholen in ontwikkelingslanden. Herbruikbare boterhamzakjes, zuigflessen, make-up tasjes... In de KeepLeaf collectie vind je wat voor iedereen in de familie. De filosofie van KeepLeaf houdt daar niet op: ze promoten ook een zekere werkomgeving, duurzame werkcontracten en opleidingen voor hun personeel. Zo worden alle KeepLeaf producten vervaardigd in een moderne, schone en familiale omgeving. Natuurlijk is de KeepLeaf collectie vervaardigd met een enorm respect voor het milieu. Ze spoort aan om herbruikbare, natuurlijke en duurzame producten en materialen te gebruiken. Met minder toxines en afval, dragen GreenLeaf klanten bij aan een ecologischere wereld voor de volgende generaties. KeepLeaf: goede producten die goed doen.