Schoenen I-Walk - Quest Rose 630201

trendy 'I-Walk Quest Rose boots'

Staat: Nieuw product

Bobux

Bobux schoenen AW (158)

Roze cowboylaarzen! De Quest Rose boots uit de Bobux wintercollectie zijn perfect voor hippe meiden die de wereld willen ontdekken. Gevoerd met wol in visgraatmotief, en afgewerkt met een toon-op-toon bloemenprint aan de bovenkant. De stoere gesp maakt het plaatje helemaal compleet. Yeehaa!

80,00 €

Add to my wishlist

I-Walk Classic: schoenen voor ervaren stappers met een klassieke stijl én van superieure kwaliteit !

Zo gauw een kindje zich zeker op zijn beentjes voelt, wil hij rennen en springen. Bobux I-Walks zijn specifiek ontworpen voor die ontwikkelingsfase. De vorm van de voet verandert in deze fase en de unieke Bobux leesten zijn daar op voorzien. Gezonde voetontwikkeling primeert bij elk model.

Bobux mag zich echt wel 'gezonde voeten specialist' noemen dus het is niet verwonderelijk dat deze I-Walk schoenen over heel de wereld zo gegeerd zijn bij trendsettende vaders en moeders.

Classic staat voor een klassieke stijl. Een mooie collectie van superieure kwaliteit. Gebaseerd op de vertrouwde Bobux filosofie verzekeren ze een gezonde voetontwikkeling. Deze schoentjes zijn om verliefd op te worden...

Kies de juiste maat !
De voorbereiding in 4 kleine stappen :
* zet jouw kleine spruit op een vel papier
* ga met een pen rond beide voetjes
* meet de lengte van de net getekende voeten
* neem de afmeting van het grootste voetje als referentie

Lees in de tabel (te vinden bij de foto's) de juiste maat af. I-Walk schoentjes lees je in de groene kolom.


KleurRoze
CollectieiWalk
TypeLaarsjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!

product referentie :630201

Collectie Bobux schoenen AW
Inspiratie en thema's