Tritan drinkfles Flip & Sip - Mama Llama

Stevige waterfles voor kinderen met karabijnhaak en drinktuit

Staat: Nieuw product

SugarBooger

MCH108

Giet je favoriet drankje in deze leuke SugarBooger drinkfles en geef dorst geen enkele kans.

De Flip & Sip drinkbus is ideaal om mee naar school te nemen of op uitstap, maar ook thuis kan je kleintje naar hartenlust drinken. Het design is simpel en doordacht, de kleuren fantastisch, de lama's .... bijna even knuffelbaar als jouw kleine hartendief.

18,95 €

11,37 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBA1257

Vouchereco
STOP/FINISTOP

De Mama Llama Flip & Sip drinkfles van het Amerikaanse merk SugarBooger is gemaakt van hoge kwaliteit Tritan. Dit is een hoogwaardige eco-vriendelijke grondstof dat voedsel veilig bewaart, zonder geurtjes en vlekken. De fles wordt bezaaid met leuke tekeningen, maar is ook doorzichtig. Zo kan een nieuwsgierig aagje kijken wat de inhoud van zijn drinkfles is. De Flip & Sip drinkfles heeft een siliconen drinktuit en een extra rietje. Met de bijgeleverde karabijnhaak kan je de fles makkelijk bevestigen waar je maar wil.

SugarBooger heeft een leuke vintage look, hun collectie worden gekenmerkt door de vrolijke en kleurrijke prints. Ze maken o.a. bestek, servies, boekentasjes, drinkflessen en brooddozen.

Afmetingen: ø 6,4 cm x 17,2 cm hoog

Inhoud: 355 ml

Materiaal: tritan, polypropeen, silicone - ftalaat- en BPA-vrij, voedselveilig.

Leeftijd: +3 jaar

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf.
_

WAARSCHUWING: Er dreigt verstikkingsgevaar als er gekauwd of gebeten wordt op het drinktuitje van de drinkfles, dit kan loskomen. Vervang de fles als het tuitje beschadigd is. Laat je kind er niet op bijten, het ritje is vervangbaar, het drinktuitje niet.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.5660.09
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."