Tritan drinkfles - Olifanten

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS114

Een goede drinkenbus moet licht en toch stevig zijn, handig in gebruik en bovenal leuk om naar te kijken en herkenbaar voor je kind.

Wij zijn unaniem: deze olifanten drinkfles van Petit Monkey voldoet aan al deze eisen. En wordt snel een vaste waarde - en welgekomen dorstlesser - voor jouw schattebout.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DB16

SamenstellingenTritan
TypeDrinkflessen
KleurLichtblauw

Transparante, lekvrije drinkfles Olifanten van Petit Monkey met geweldige illustraties Viola Zwang en een handige drinktuit. Het Nederlandse merk Petit Monkey ontwikkelt artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij.

Voor de liefhebbers: we hebben ook een bijpassende brooddoos met vakjes in ons assortiment.

Afmetingen: 16,5 x 7 cm / 320 ml

Materiaal: Tritan (BPA-PVC-flafaten vrij) - PP bodem en deksel

Wasadvies: mag in de vaatwasser tot 40 graden - niet geschikt voor de microgolfoven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
716.570.105
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!