Tritan Lunchbox - White dino

Stevige bentobox voor kinderen met 4 verschillende vakjes en sauspotje

Staat: Nieuw product

Citron

HEB794

Dinomania bij de Kleine Zebra (73)

Op zoek naar een lunchbox die even mee kan? Met deze brooddoos haal je alles in huis voor een gevarieerde en heerlijke lunch mee te geven met je mini.

De bento lunchbox met dino print op het deksel heeft 4 verschillende vakjes, waaronder één ronde, en is eenvoudig af te wassen.

43,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2022_Lunchbox_Tritan_Dino

SamenstellingenTritan
TypeBrooddozen
KleurGroen
Tassen printsWhite Dino
Vouchereco

Tritan lunchbox White Dino van CITRON biedt je genoeg plek om een evenwichtige lunch mee te nemen in 4 verschillende vakjes, alles is lekvrij dankzij de siliconen rand.

LEUKSTE FEATURES

+ 4 aparte compartimenten, in bento lunchbox stijl
+ 100% lekvrij dankzij de siliconen randen
+ inclusief: 1 afsluitbaar saus potje
+ kan tot 700 ml voedsel bevatten, en is nog steeds licht van gewicht
+ makkelijk te openen, zelfs voor de kleinste handjes
+ verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en prints

Afmetingen: 21 x 14 x 5,5 cm
Materiaal: gemaakt van Tritan plastic, een duurzaam materiaal: ecologisch verantwoord en met een extra lange levenduur, met afneembaar siliconen rand
Gebruiksadvies: enkel handwas met warm zeepwater • Niet vaatwasmachine- of vriezerbestendig • Niet geschikt voor magnetron

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories