Trybike steel loopfiets Vintage Green - tweewieler

Staat: Nieuw product

Trybike

CCO004

Wow, deze stalen groene loopfiets met vintage look ziet er wel heel bijzonder uit ! Deze kwalitatieve loopfiets is geschikt voor kids vanaf circa 2 tot en met 6 jaar. Is je kindje jonger of heeft hij/zij meer stabiliteit nodig, koop dan de driewieler-set met het extra derde wiel.

Met deze fiets leren kinderen balanceren op twee wielen. Superleuk en kinderen zijn er gek op. Later zal de overgang naar een andere fiets met pedalen heel wat eenvoudiger zijn en heb je dan geen trainingswieltjes meer nodig.

99,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TBS-2-GRN-VIN

KleurGroen
Leeftijdvanaf 2 jaar
FietsenLoopfiets 2 wielen
KWALITEIT

Voor de Trybike Steel werd gekozen voor de beste materialen en beproefde onderdelen. Gespaakte wielen met luchtbanden, soepel kwaliteits kogellagers, het sterkste staal voor de assen en een balhoofd met kogellagers.

 

KLEINE DRAAICIRKEL

Een groot misverstand is dat loopfietsen een niet te grote stuuruitslag moeten hebben en daarom een enorme draaicirkel hebben. Kinderen zie je vaak het stuur optillen in een krappe bocht. Trybike heeft de draaicirkel zo klein mogelijk gemaakt. Zeker in de beginfase is dit erg handig.

 

HANDIGE CONTROL DISK

Met de unieke control disk bij het achterwiel creëer je de perfecte instelling voor het niveau en vaardigheden van elk kind. De control disk maakt het mogelijk om de Trybike Steel nog lager of hoger te zetten en kun je de wielbasis langer of korter maken.

 

UNIEKE VOETENSTEUN

De Trybike Steel heeft een unieke voetsteun waardoor kinderen nog beter leren balanceren. Leren fietsen op een fiets met trappers is hierna een makkie en zijwieltjes zijn echt niet meer nodig.

 

GEEF JE TRYBIKE STEEL JE EIGEN LOOK

Bij elke Trybike Steel zitten 2 stickervellen met veel keuze mogelijkheden om je Trybike Steel helemaal te maken zoals je wilt. De stickervellen zijn gemaakt van dik, duurzaam vinyl met UV-laminaat, waardoor elke sticker bestand is tegen regen, wind en zonlicht en niet zal vervagen.

 

ERGONOMIE

De zadelhoogte is instelbaar van 30 tot 45 cm.

 

SIMPEL ONTWERP

Toen Trybike de fiets ontwierp hebben ze rekening gehouden met een zo simpel mogelijk ontwerp. De vooras en korte achteras zijn hetzelfde en simpel, dus zonder te veel ringetjes, busjes en andere overbodige onderdelen. Kortom eenvoudig en daarom zo robuust.

 

JAREN ERVARING

Als importeur met ruim 10 jaar ervaring met loopfietsen, was de ontwikkelaar van Trybike niet tevreden over de kwaliteit, functionaliteit en prijsstelling van veel fietsen. De mensen achter Trybike hebben al hun ervaring gecombineerd tot de perfecte loopfiets.

 

DUURZAAM

De Trybike is door het doordachte ontwerp, de manier van produceren en de keuze van gebruikte materialen uitermate duurzaam. Daarnaast zijn alle onderdelen los bij Trybike te verkrijgen en kan de Trybike altijd worden gerepareerd mocht er iets kwijt raken of kapot gaan. Dat maakt de Trybike echt duurzaam.

 

LEEFTIJDINDICATIE

Tweewieler: vanaf circa 2 jaar tot ongeveer 6 jaar

 

GARANTIE

2 jaar

 

KEURMERKEN

Europa, CE en EN71 keurmerk
Australië en Nieuw Zeeland ISO 8124

 

TIPS
Tip 1: Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vast zitten en niet beschadigd zijn. Met name het stuur, zadel en de moeren van de wielen.
Tip 2: De Trybike Steel is niet geschikt om buiten te bewaren, daarom ons advies: buiten spelen en binnen bewaren.
Tip 3: Bewaar de Trybike voor je volgende kind of geef em aan een ander. Dat is namelijk pas echt duurzaam.
Tip 4:Is je kind heel groot, klein of behendig gebruik dan de control disc instellingen om de Trybike Steel nog beter op je kind af te stemmen.
Tip 5 :De Trybike is de beste loopfiets voor kinderen met een beperking of met een minder ontwikkeld evenwichtsgevoel.
Tip 6:Geen zijwieltjes meer bij je volgende fiets! De volgende stap is leren fietsen op een fiets met trappers. Zonder zijwieltjes, want die heb je niet meer nodig als je bent begonnen met een Trybike.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3964.516.56
  • Door Alexander S.
  •  de 17/03/2020
Is een geschenk voor een collega, dus kan ik het moeilijk beoordelen maar het was een voorstel van de ouders en ik veronderstel dat die heel tevreden zullen zijn
Trybike zijn Pim en Alex, twee broers die gek zijn op fietsen. Naast fervent fietsers zijn ze al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen. In 2015 zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een eigen houten loopfiets en hebben ze al onze kennis als importeur en fietser gebruikt voor het ontwikkelen van de Trybike. Eigenwijs als ze zijn hebben ze met alle kennis die ze in de loop der jaren op hebben gedaan een loopfiets ontwikkeld die in hun ogen perfect is. In 2017 brachten ze de Trybike Steel op de markt. De Trybike steel is de eerste en enige metalen loopdriewieler die je kunt ombouwen naar loopfiets . En die fiets is zo fantastisch dat ze meteen ook een Baby Innovation Award 2018 wonnen met de Trybike Steel !