Turnzak - Gran Turismo

Multifunctionele, ruime touwtas met origineel Belgisch design

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR761

Race door de schoolpoort en maak er een eerste klas schooljaar van met deze razend coole gymtas, een Belgisch design waarmee je vast en zeker in pole position staat.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Gy022252

TypeTurn/zwemzakken
KleurBlauw
Type Jeune PremierAccessories
Tassen printsGran Turismo

Blauwe turnzak / zwemzak Gran Turismo van Jack Piers, om mee naar school of je naschoolse activiteit te nemen. Deze multifunctionele touwtas draag je makkelijk op je rug en is perfect te matchen met de bijpassende grote of kleine rugzak, de schooltas en pennenzak in dezelfde print.

Afmetingen: 44 x 36 cm
Inhoud: 11 liter
Gewicht: 120 gram
Materiaal: waterafstotend en makkelijk proper te maken polyester

_

Hou je van strak maar praktisch design en knallende prints, dan is de tassencollectie van het Belgische merk Jack Piers een perfecte match. De ultieme combinatie tussen beauty & brains!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
364400.12
JACK PIERS  (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!