Twistiti horlogebandje Red Sailor

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB158

Is je kindje ook zo geïnteresseerd in tijd of wil je hem graag het concept van tijd leren vatten op een kinderniveau? Dan zijn de kleurrijke horloges van Twistiti echt iets voor jullie.

Het rode gestreepte patroon past perfect binnen de kleurrijke Twistiti wereld van tijd en plezier. Er zal er eentje blinken van trots met dit leuk Belgisch design rond zijn polsje.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Arl

Het rood, gestreepte horlogebandje Red Sailor brengt kleur aan elke dag en is gemaakt van stevige stof. De horlogebandjes van Twistiti komen in vele verschillende kleuren en prints, zo heb je een Twistiti-horlogebandje voor elke gelegenheid.

Kies bij dit bandje een wijzerplaat aangepast aan de leeftijd van je kind. Is je kapoen ouder geworden en wil het graag een horloge met echte cijfers? Of misschien begint kleine zus zich vragen te stellen over de tijd die verstrijkt? Alle bandjes en het uurwerk zelf zijn makkelijk te vervangen in enkele seconden tijd dankzij het easy clip-syteem. Het geheel is waterbestendig tot op 50 meter, een spatje water of een namiddagje naar het zwembad is dus geen probleem voor dit leuke kindergadget!

 

Afmetingen: past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Leeftijd: Vanaf 3 jaar en ouder

 

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.052001