überschattige lamp 'Big Cloud'

Uberschattige lamp - Big Cloud

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ27458

Deze prachtige grote wolklamp is een eyecatcher in iedere kinderkamer! Het is een touchlamp: door er op te tikken gaat de lamp aan, dimmen of...

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTCW028

CollectieLittle Lovely Lights
TypeLampen
A Little Lovely Company figuurWolkjes
Type verlichtingnachtlampje
Deze prachtige grote wolklamp is een eyecatcher in iedere kinderkamer! Het is een touchlamp: door er op te tikken gaat de lamp aan, dimmen of uit. Je kindje valt rustig in slaap naast deze zacht schijnende nachtlamp. Gaat na 30 minuten automatisch uit. Zet de wolklamp waar je maar wilt: de lamp werkt zowel op elektriciteit als op batterijen. Ideaal!

Gemaakt van kindvriendelijk BPA-, en loodvrij PE. Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden.

Lovely tip: Helemaal in de wolken? Voer dit thema dan in de hele kinderkamer door. A little lovely company biedt ook kleine wolklampjes, wolkplankjes, wolkblokjes, wolkhaakjes, wolkkussentjes, wolkposters, wolkrugzakjes… te veel om op te noemen!

Afmetingen: 45x25x23 cm
Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC
De LED-lamp werkt op elektriciteit met de bijgeleverde EU adapter of op batterijen (6 x 1,5V AA)
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4525230.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!