Uniek dagboek met slot - Marie

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ760

Mini cadeautjes, maxi pret! (122)

Schrijf grote en kleine geheimen in dit schattig en mooi dagboek uit de Lovely Papers Collectie van Djeco.

Het dagboek heeft lijntjes en bloemetjes op elke pagina en kan je makkelijk afsluiten met het bijhorend hartjesslot. Een kostbaar geschenk voor elk kind.

7,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03616

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Knap dagboek Marie van Djeco is een hardcover schriftje met lijntjes en metallic accenten, het bestaat uit 88 pagina's om al je belevenissen én geheimen in te schrijven. Je kan dit geheimenboek makkelijk afsluiten met een klein slotje en er zitten 2 sleuteltjes bij.

Ontwerper: Marie Desbons
Afmetingen: 15,5 x 20 x 1,2 cm
Aantal pagina's: 88
Gewicht papier: 120 gram
Materiaal: papier met FSC label en metaal

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/12/2020
Prachtig boekje voor de geheimen van mijn oudste dochter!
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories