Unieke helm feesthoedjes - Dragon Knights

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR378

Alles voor een ridder feestje (11)

Maak van elke genodigde een échte prins met deze unieke ridderhelmfeesthoedjes. Deze stoere feesthoedjes mogen dan ook niet ontbreken op je ridder en prinsessenfeest.

Ze zijn heerlijk mooi en afgewerkt met zilverfolie, neon linten en een handige zilveren elastiek die deze ridderlijke feesthoed mooi op je hoofd laat staan tijdens het dansen/spelen/cake eten.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 187351

CollectieDragon & Knights
TypeFeesthoedjes
KleurZilver

Deze geweldige feesthoedjes maken je cool verjaardagsfeest in ridder of sprookjes thema compleet! Ieder hoedje is voorzien van schitterende zilverfolie en versierd met neonkleurige lintjes. Elke set bevat 8 feesthoedjes met zilveren elastiek.

Wil je graag een ridderfeestje geven? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, slingers, tafeldeco en andere items van Meri Meri in hetzelfde sprookjesachtig thema in onze collectie.

Afmetingen hoedje: 17,8 x 19 x 1,3 cm - verpakking: 23 x 14 x 1,3 cm

Materiaal: karton, katoen, elastiek

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De Dragon Knights collectie is op het lijf geschreven van echte drakenrijders, stoere binken die af en toe eens goed willen feesten. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een ridder feestje
Inspiratie en stories