Unieke Kelly snackdoosje - 2 pack - Mr bear sea blue & mustard mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2273

Ik zag 2 beren ... de schattige Kelly Snack Cup maakt snacken gemakkelijk voor elke kapoen. Wat een handig snackpotje! En ze komen in een set van 2.

Ook verkrijgbaar in andere mooie tinten, als is deze set ideaal voor hippe snoepers.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14100 6968

CollectieKelly
TypeSnackdozen
PrintsMustard
KleurLichtblauw

Set van 2 super handige Kelly snackdoosjes Mr Bear Sea blue & Mustard Mix van Liewood. Deze snackdoosjes met schattige oortjes zijn voorzien van een flexibele opening, ideaal om een snackje - van druifjes tot koekjes - makkelijk te pakken, zonder morsen.

Materiaal: 100% silicone, onbreekbaar
Afmetingen: 4,5 x 11,6 x 12 cm
Onderhoud: vaatwasmachinebestendig tot 65°C • oven veilig • microgolfoven veilig • vriezer veilig tot -20°C • Voor gebruik in de vaatwasser of warm zeepwater wassen • Veilig voor contact met voedsel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!