Unieke muziekdoos Peacock canal green

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM102

Deze muziekmobiel - uit otganisch katoen - staat super mooi en is tegelijk een echt gerief in huis!

Perfect om boven het bedje of aan de luiertafel te hangen. Je kleintje zal onder de indruk zijn van de mooie vorm, de diepe kleur en geborduurde accenten van deze prachtige pauwenmobiel. Ontworpen door Cam Cam Copenhagen, gemaakt uit ecologische materialen en met de prachtige melodie van 'Lullaby'.

48,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1012.B52

TypeMuziekmobielen
KleurBlauwgroen

Groene muziek mobiel in de vorm van een statige pauw uit organisch katoen van Cam Cam, verspreid een zachte melodie door de kinderkamer en komt verpakt in een mooie doos zodat het ook leuk is om cadeau te doen.

Afmetingen: 29 x 22 x 10 cm - ring 5,5 cm diameter

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label - houten ring uit esdoornhout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2328.580.295
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.