Unieke olijfgroene indoor speeltent - Beetle Embroidery

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM097

Ferm Living kIDs (82)

Om in weg te kruipen, te spelen en hun fantasie op los te laten. Deze mooie indoor speeltent is gemaakt uit een houten frame en zacht stijlvol groen katoen, met een raampje en zelfs een oprolgordijntje voor extra privacy - ideaal om in te spelen, te lezen, te relaxen.

De geborduurde kever maakt het plaatje echt af. En dan nu... spelen maar!

115,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100502417

TypeTipi's/Speelhuisjes
KleurGroen

Olijfgroene indoor speeltent Beetle Embroidery is een stijlvolle speeltent - van het designmerk Ferm Living - die perfect past in elk modern interieur. Het opvouwbaar systeem maakt dat je dit design speelhuisje in een wip opvouwt, verplaatst en compact kan wegbergen. Het is voorzien van een venster met gordijntje. Een origineel en fijn geschenk waar uren in en rond gespeeld kan worden!

Afmetingen: 100 x 100 cm

Materiaal: 100% katoen met houten frame

Wasadvies: enkel proper maken met een vochtige doek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.9
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories