Unieke set van 8 haarbanden met zilveren glitter rendiergewei

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR493

Zalige kerst met Meri Meri (35)

Als je op zoek bent naar een fijn alternatief voor klassieke feesthoedjes zal je in je handjes klappen bij het zien van deze unieke set haarbanden met schitterende geweien in zilveren glitters.

Wondermooi en echt uniek voor jouw (kerst)feestje!

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 198890

CollectieKerstmis
TypeFeesthoedjes
KleurZilver

Set van 8 haarbanden met zilveren glitter rendiergewei uit de feestcollectie van Meri Meri. Deze feestaccessoires komen in een mooi en stevig doosje en zijn afgewerkt met sprankelend zilver glitter gewei met een stijlvolle bordeauxrode elastische band.

Materiaal: zilver sparkle glitter -  fluweel elastiek in bordeaux met klittenbandsluiting Afmetingen verpakking: 19,1 x 14 x 1,9 cm

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

 

 

 

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories