Vitus pennenzak Cat rose

Unieke Vitus pennenzak Cat rose

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD247

Wat een heerlijke pennenzak om elke dag mee naar school te nemen en de ster van de klas te worden of om te laten schitteren op je bureau.

Deze kokerpennenzak is een duidelijk Liewood product met schattige oortjes, prachtig van kleur en een snoezige poezensnoet!

17,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12723 0022

CollectieVitus
TypePennenzakken
KleurRoze

Vitus pennenzak Cat Rose van LIEWOOD is de schattigste pennenzak e-v-e-r!  Deze cilindervormige pennendoos is afgewerkt met een schattige oortjes, een poezensnoet en opent makkelijk met een rits. Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij
Afmetingen: 16 x 6 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
61660
LIEWOOD - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboo kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel, fun en fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.